Nyår

Efter lite problem och så, lyckades min kompis Ana komma upp till New York från DC över helgen. Jag åkte på fredag eftermiddag ner till Chinatown där hennes buss skulle stanna. Men så ringde Ana och sa att bussen inte körde dem till rätt station så hon hamnade på Penn Sation vilket är mycket enklare att ta sig till jämfdör med Chinatown. Aja. Vi hittade varandra iallafall. Vi åt middag och gick till en klbb som även är för 18+ människor. Man kan tro att det bara finns 18 åringar där men så var det verkligen inte. Det fanns massa roliga människor och bra musik. Och där hade dom faktiskt riktiga DJs som faktiskt visste vad dom gjorde tillskillnad mot många hemma som sitter med en spellista och tycker att dom är grymma. Vi hade hur som helst riktigt kul.
Lördagen hämtade vi upp biljetterna som vi hade köpt för dyra pengar till Nyårsafton.

Det var en arrangerad fest precis vid Time Square i en biograf som dom hade gjort om till en festlokal. Efter att ha trängs bland miljoner andra människor på gatorna kring TSq, klättrat över kravallstängsel för att komma fram, fått tips av en snäll polis att smita ut på gatan och sen sprungit ifrån poliser på gatan för att tillslut komma till vår lokal. Det var lite kämpigt men vi lyckades.

Väl inne på fetsen blev vi chockade. Det satt 5åringar och åt pizza, farmorna satt på stolar längs väggen och 15 åringarna satt i mitten och trode dom var coola och jag gick förbi DJn som satt med typ Spotify och spelade tråkiga låtar. Är det dethär vi har lagt pengar på?! Och ja det hade vi gjort. Efter mycket frustration och släppte en vakt upp oss till 21+ delen, tror inte atrt han visste att vi inte va 21.. men det behövde vi ju inte tala om. Så det blev rätt lyckat tillslut.

Det kommer bilder, håller på att försöka lista ut hur jag får bilderna från min lilla kompaktkamera till datorn... inte lätt när det är svårt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0